Csípős pisztráng
Könnyen elkészíthető recept
2016. December 7.
Hozzávalók
- 1.1kg pisztrángfilé
- 1 ½ evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhagyma, összezúzva
- 2 teáskanál barna cukor
- 1 teáskanál piros paprika pehely
- ½ teáskanál só
- ½ teáskanál fekete bors
Elkészítés
1. Kapcsoljuk be a grillsütőt magas fokozatra, 205-230 fokra lesz szükségünk. Tegyük a halfilét a bőrös felével lefelé dupla réteg fóliára.
2. Egy kis tálban keverjük össze az olívaolajat, a fokhagymát, a paprikapelyhet, a sót és a borsot. Öntsük a keveréket a halfilére úgy, hogy teljesen befedje. Tegyük a halat a grill alá. Süssük 20-25 percig a halat, amíg a villával már a legvastagabb részen is könnyen szét tudjuk szedni.
Forrás: bakeeatrepeat.ca
Megosztom barátaimmal