Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csak 3 hozzávaló, 3 lépés és kész is a finomság

Grillezett ananászszeletek fahéjas-mézes öntettel
2017. január 4.

Hozzávalók

  • ½ csésze méz
  • 1 tk. fahéj
  • 1 egész ananász

Elkészítés

Szeleteld fel az ananászokat neked tetsző csíkokra, majd grillezd őket serpenyőben közepes lángon 5-10 percig. Míg az ananászok grilleződnek, keverd össze a mézet és a fahéjat egy kis tálban. (Tipp: a mézet lágyítsd 30 mp-ig mikróban.) Csurgasd az öntetet az ananászszeletekre és tálald.

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ananászos fügés gyömbéres chutney

Ananászos fügés gyömbéres chutney

A házi briós mellé kiváló!
Ananász tisztítása

Ananász tisztítása

Nem kell félni tőle: a friss ananászt néhány mozdulattal meg lehet tisztítani
Gyömbéres kókuszkocka ananászkompóttal

Gyömbéres kókuszkocka ananászkompóttal

Szuper desszert: kókuszkocka, ahogyan még biztosan nem láttuk. Gyömbérrel, ananásszal, különlegesen finoman.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!