Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csak 3 hozzávaló, 3 lépés és kész is a finomság

Grillezett ananászszeletek fahéjas-mézes öntettel
2017. január 4.

Hozzávalók

  • ½ csésze méz
  • 1 tk. fahéj
  • 1 egész ananász

Elkészítés

Szeleteld fel az ananászokat neked tetsző csíkokra, majd grillezd őket serpenyőben közepes lángon 5-10 percig. Míg az ananászok grilleződnek, keverd össze a mézet és a fahéjat egy kis tálban. (Tipp: a mézet lágyítsd 30 mp-ig mikróban.) Csurgasd az öntetet az ananászszeletekre és tálald.

 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ananászos fügés gyömbéres chutney

Ananászos fügés gyömbéres chutney

A házi briós mellé kiváló!
Ananász tisztítása

Ananász tisztítása

Nem kell félni tőle: a friss ananászt néhány mozdulattal meg lehet tisztítani
Gyömbéres kókuszkocka ananászkompóttal

Gyömbéres kókuszkocka ananászkompóttal

Szuper desszert: kókuszkocka, ahogyan még biztosan nem láttuk. Gyömbérrel, ananásszal, különlegesen finoman.

Napi ajánlatunk

Top videók

Húsos-vöröslencsés spagetti

Gyors és laktató tésztaétel a téli napokra.

Édesburgonyás palacsinta

Könnyű vacsora. Vagy extrán laktató reggeli?

Buddha-tál

Finom, egészséges, sokoldalú és a végtelenségig variálható – ez a Buddha-tál.