
Sajtos-padlizsános szendvics Ammerländer Edámi sajttal
Néhány egyszerű, hétköznapi hozzávaló is elegendő ahhoz, hogy megalkossuk a nyár kedvenc szendvicsét. A fokhagymás tejszínbe mártott, vajon átsütött kenyérszeletek közé sült padlizsánkarikák és sajtszeletek kerülnek, hozzá pedig frissítő, citromos joghurtot tálalunk.

Padlizsános quesadilla
Egy csomag tortillalap mindig lapul a konyhaszekrényemben. Ha gyors ebédet vagy vacsorát szeretnék készíteni, csak előkapom őket, megtöltöm mindenféle finomsággal, és már tálalhatok is. Most barna rizs, kolbász, padlizsán és curry fűszerkeverék adta a töltelék alapját.

Házi májkrémvariációk
Hogy mennyire sokoldalú a májkrém? Minimum ennyire.

Mozzarellás quiche
A franciák kedvenc sós pitéje tökéletes lehet egy ráérős hétvégi reggelinek, de akár ebédre, főételként is tálalhatjuk.

Sajtos-húsos rakott tészta
A Zita-féle vargabéles sok sajttal és hússal.

Tojásos jó napot!
Sára a tojás világnapra most egy quiché-t hozott.

Mini partihamburgerek
A hamburgernapot házi bucival és mini hambikkal köszöntjük.

Mini rebarbara piték
Az édes eper, a fanyar rebarbara, és egy kevés vanília mindenkinek tökéletes választás – kivéve, ha valaki nem szereti az édeset, de akkor az ne egyen desszertet!

Epres sajttorta
Igazi szezonális kedvenc Krisztitől.

Shakshuka
A Közel-Kelet híres lecsója.

Túl a köreten: édes túrós-tarhonyás lepény
Amikor a tarhonyából édes sütemény válik.

Gombás-sajtos muffin
Muffinformába nem csak süteményt, de sós ételeket is tölthetünk! Ez a gyorsan elkészíthető sajtos-gombás változat tökéletes tízórai vagy uzsonna választás.

Torta sütő nélkül
Csak egy serpenyő és néhány hozzávaló kell ehhez a desszerthez.













