Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Banánpuding

A New York-i Magnolia Bakery híres banánpudingjának receptje
2016. október 10.

Hozzávalók

  • 1 ½ csésze víz
  • 2/3 csésze instant vanília puding
  • 400g cukrozott sűrített tej
  • 3 csésze habtejszín
  • 340g piskóta
  • 4 banán felkarikázva

Elkészítés

1. Keverjük simára a vizet, a pudingot és a sűrített tejet. Tegyük a hűtőbe legalább 4 órára vagy akár egész éjszakára, amíg összeáll.

2. A habtejszínből verjünk lágy habot. 3 adagban forgassuk bele a tejszínhabot a krémbe.

3. Egy desszertes pohárban rétegezzük egymásra a piskotát, a banánt és a pudingos krémet, amíg utóbbi elfogy. Tálalás előtt tegyük a pohárdesszerteket még 30 percre a hűtőbe.

 

Forrás:popsugar.com

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tejkaramellás kalácspuding

Tejkaramellás kalácspuding

Ha maradt egy kis szikkadt kalács a reggelikből, ezzel a pudinggal új életre kelthetjük.
A legfranciább vaníliapuding

A legfranciább vaníliapuding

Az igazán finom vaníliapudinghoz nem por kell, hanem vaníliarúd. Tej, tejszín, cukor és a tojás pedig úgyis van otthon.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.