Banánpuding
A New York-i Magnolia Bakery híres banánpudingjának receptje
2016. October 10.
Hozzávalók
- 1 ½ csésze víz
- 2/3 csésze instant vanília puding
- 400g cukrozott sűrített tej
- 3 csésze habtejszín
- 340g piskóta
- 4 banán felkarikázva
Elkészítés
1. Keverjük simára a vizet, a pudingot és a sűrített tejet. Tegyük a hűtőbe legalább 4 órára vagy akár egész éjszakára, amíg összeáll.
2. A habtejszínből verjünk lágy habot. 3 adagban forgassuk bele a tejszínhabot a krémbe.
3. Egy desszertes pohárban rétegezzük egymásra a piskotát, a banánt és a pudingos krémet, amíg utóbbi elfogy. Tálalás előtt tegyük a pohárdesszerteket még 30 percre a hűtőbe.
Forrás:popsugar.com
Megosztom barátaimmal