Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Nehéz ember lehet III. Károly? Az alábbi furcsa szokásai erre engednek következtetni

2022. October 2.

III. Károly már hercegként is furcsa kívánságokkal bombázta környezetét, így nem csoda, hogy a róla gondoskodó személyzet csak „elkényeztetett hercegként” hivatkozott rá. A részletek abból a 2015-ös dokumentumfilmből derültek ki, amit az Amazon Prime készített. Paul Burrell – aki mind Diána hercegnőnek, mind pedig Erzsébet királynőnek is volt komornyikja – lebbentette fel a fátylat az „érdekes” kérésekről. Károly vasaltatta a cipőfűzőjét, sőt az is mindennaposnak számított, hogy rányomatta a fogkrémet a fogkeféjére.

A komornyik szerint Károlyt teljes mértékben ki kellett szolgálni, és az sem volt mindegy, hogyan. A fürdőkádban a dugónak meghatározott irányba kellett néznie, és persze a fürdővíznek is volt kívánt hőmérséklete, éppen langyos hőmérsékletűnek kellett lennie. Miután megtisztálkodott és felvette a kivasalt fűzős cipőjét, meg persze a többi ruháját is, akkor jöhet a napirendjében a reggeli. Egészségesebb ételeket kedvel, házi kenyeret, egy tál friss gyümölcsöt, frissen facsart gyümölcslevet. Amikor a világot járja, mindig követi a reggelizős doboza. Ebben hat különböző mézet, pár különleges müzlit, szárított gyümölcsöket tart. Az is fontos számára, hogy az étkezés végén fogyasztott sajt és keksz fel legyen melegítve egy bizonyos hőmérsékletre, ezért a személyzet egy tagja egy melegítő edénnyel ilyenkor mindig a közelében tartózkodik. 

 

Még több reggeli: Így fogyasztotta II. Erzsébet a rántottáját – meglepő hozzávalók!

 

Ha elutazik, nemcsak a reggelizős doboza tart vele, hanem előre küld ágyat, egyéb bútorokat, néha festményeket, hogy aztán azokkal rendezzék be a szobát, ahol lakni fog. Állítólag még saját WC-ülőkét is szokott magával vinni, illetve a kedvenc WC-papírját sem hagyja otthon. 

 

Forrás: New York Post

 

Kapcsolódik:

Ezeknek az egészségtudatos szokásoknak köszönhette II. Erzsébet hosszú életét

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!