Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Milyen lehet hírességeknek fogadást megtervezni?

Erről mesél Amanda Orso party-stylist.
2022. January 22.

Nálunk szabadtéren nincs nagy gasztro-élet mostanság, ám a tengerentúlon, a napfényesebb részeken nem áll meg ilyenkor sem a kerti party-szezon. Amanda Orso szerint az emberek mindig valami rendhagyóra vágynak, amikor ilyen eseményeket terveznek be – a neves party-stylist több híresség számára álmodott már meg fogadást. The High-Low Hostess nevű cége foglalkozik rendezvények szervezésével, ahol álomszépen terített asztal várja a vendégeket. Műalkotásnak is beillik, amit Orsóék létrehoznak – nem csoda, ha Caitlyn Jenner vagy Fergie is őket kéri fel egy-egy munkára. Az előkelő, ám merőben különböző karakterű ügyfelekben mindig van egy közös pont: imádnak ünnepelni. Akivel csak együttműködött eddig a dizájner, az mind lelkesedett a tudattól, hogy party van a láthatáron, és nagyon fogadókészek voltak a javaslataira.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda Blaska Orso (@amandaorso) által megosztott bejegyzés

Orso általában azt kéri, hogy vessenek fel egy témát, ami mentén szerveződhet az esemény. Jennernél az történt, hogy mikor a transznemű ex-olimpikon elindult a választáson Kalifornia kormányzói székéért (amit később elbukott), akkor egy olyan emlékezetes kampány-nyitó estet kívánt tartani, amit sokáig fognak az emberek emlegetni. A dekoráció több eleme is erre az államra utalt, élen a szimbolikus sárga pipaccsal. De egy szatyornyi, helyi termékből álló ajándékcsomagot is kaptak a meghívottak: olívaolaj Brightlandből, prémium csokoládé és egy különleges gyertya, mellyel az állatvédelmet támogatták.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda Blaska Orso (@amandaorso) által megosztott bejegyzés

Ha megvan a vezérfonal, onnantól már az összes részletre alaposan tudnak ügyelni. Még a legmerészebb álmokat is sikerülhet olykor formába önteni. Egyszer egy Oscar de la Renta-ruhához kellett a teljes terítéket igazítania – az asztalterítő anyagától a főételeken át a desszertig, és természetesen a virágdíszeknek is stimmelniük kellett. A kliensek általában valamilyen egyedi, különleges partyt szeretnének – egy olyan tematikus alkalmat vagy jellegzetes részletet, amihez lehet kapcsolódni, aztán pedig nehéz lesz elfelejteni. Semmi olyan közhelyes vagy átlagos dolog ne legyen az esten, amivel máshol is találkozhatunk. Valami olyasmi váratlan húzás jól tud jönni, mint például a kelkáposzta – asztaldíszként.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amanda Blaska Orso (@amandaorso) által megosztott bejegyzés

Erről is értesültél esetleg?

Vendéget várni – mégis hogyan? Továbbképzés az izeselet.hu-n

Perzsa

Forrás: people.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!