Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Megfagyott a levegő, amikor Liptai Claudia meglátta, mi van a tányéron

2022. June 24.

Liptai Claudia a Mestercukrász friss adásában kapott kis híján sokkot, amikor egy versenyző az ő portréját készítette el, méghozzá egy torta tetején. Sajnos azonban ezzel nem azt a sikert érte el, amit elvárt volna. 

Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának cukros változatába, a Mestercukrászban egy tetoválóművészként dolgozó férfi mutatta meg kézügyességét. Alighanem egy kis reklámot szeretett volna vállalkozásának, merthogy a cukrászat alapjai jó eséllyel kimaradta nála, a piskóta ugyanis nem ütötte meg azt a szintet, ami egy ilyen műsorban elvárható. 

Claudia elhűlt, amikor meglátta az őt ábrázoló portrét, ami a versenyző szerint kimondottan friss fotó. Belül savanyú, kívül édes – állította a művész, miközben a műsorvezető azon aggódott, hogy mindenképpen horrorisztikus tortavágás következik, hiszen vagy a nyakánál vágják fel, vagy ketté hasítja a kés a fejét. 

Csakhogy hiába a kiemelkedő művészeti alkotás, a piskóta sajnos nem sikerült: maga Claudia is nagyon sajnálta, hogy nem jutott több idő arra, hogy a torta belbecse is olyan minőségű legyen, mint az édesség külcsíne. A zsűri végül azonban megkegyelmezett a kreatív versenyzőnek…

Tuti tipp a torta, pite felvágásához: így lesz szép az első szelet is

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!