Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Abszurd: Puzsér Róbert szakácskönyvét ádáz ellensége hirdeti

2022. November 12.

Puzsér Róbert mindig is élesen kritizálta a Tóth Gabi-jelenséget, amit most az énekesnő férje, Krausz Gábor séf sem tűrt már tovább. Hosszú posztot intézett Puzsérhoz, akit immár kollégájának is nevezett, utalva ezzel frissen megjelent gonzó szakácskönyvére.

„Én nem vagyok a szavak embere, vele ellentétben, hiszen a konyhában jeleskedem, és igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmaztam. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat”

– akadt ki Krausz.

„Én csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják. Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget”

– fejti ki a sztárséf. 

A helyzet abszurduma, hogy Krausz ezzel pont ádáz ellensége szakácskönyvét promózta egyben. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Nem az a baj, ha rossz ételt készítesz, mert azon lehet segíteni. Az a baj, ha arra büszke vagy.” – interjú Krausz Gábor séffel

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Kreatív ötletek szakácskönyvek tárolására

Kreatív ötletek szakácskönyvek tárolására

A Pinterest rengeteg tárolási trükköt rejt. Most mutatjuk, melyeket érdemes leutánozni, ha már nem férünk a szakácskönyveinktől.
Vadonatúj szakácskönyv, egyenesen a Buckingham palotából

Vadonatúj szakácskönyv, egyenesen a Buckingham palotából

II. Erzsébet kedvenc receptje is bekerült a gyűjteménybe, amelyben a szerkesztő szerint több van, mint pusztán édes sütemények
A telefonod a szakácskönyved? Így védd meg főzés közben

A telefonod a szakácskönyved? Így védd meg főzés közben

A receptek legfőbb lelőhelye ma már egyértelműen az internet. De mit tegyünk, hogy megóvjuk a telefonunkat a konyhai balesetektől?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!