Walter vendéglő, Perbál
Van az országban néhány város, benne néhány konyha, amelyekben az a közös, hogy arculatukért Ruprecht László a felelős. Részt vesz az alapstílus kialalkításában, harmonizálja a helyi adottságokat a vendégek elvárásaival és aztán el is kíséri a kész eredményt. Perbálon is így alakult ki a Walterre jellemző karakteres konyhai arculat.
A múlt kötelez
A belső teret régi idők régi fényképei díszítik, történelmi tabló hajdanvolt elődökről. Az utcafronton túl mélyen hátranyúlik még a ház, egyéb szobák, termek nyílnak, de jóidőben meg se álljunk a teraszokig, a Walter nagy előnye a nagy kert. A szűk, de gondosan összeállított étlapon jellemzően 3 leves és előétel, valamint 6-7 főétel között választhatunk és a vegetáriánusok számára is a megszokottól eltérő, izgalmasabb fogásokkal készülnek (például házi derelye vajtökkel, kapor szósszal és kecskesajttal). Érdemes az üvegbe zárt helyi csemegékre (szörpök, lekvárok) is vetnünk egy pillantást, egy kis Walter-élményt így haza is vihetünk.