Visegrádi Pisztrángos Tavak és Ördögmalom erdei étterem
Visegrádi kirándulásra szinte mindig van ok, de ha eddig nem ismertük volna a pisztrángos-tavakat, akkor most már még eggyel több. Eleve adott a gyönyörű környezet, a festői táj, mindehhez pedig egy nyáron nagy terasszal, télen duruzsoló kályhával működő étterem. És szívesen ajánlgatnánk mást is az étlapról, de – bevalljuk –, a pisztrángért jöttünk.
Egy hal, sok íz
A fokhagymástól a natúrig, a szalonnába tekerttől a füstöltig és pirított mandulával tálalt verzióig kóstolhatjuk a pisztrángot és az étterem másodsorban a gombából készült ételeket, különösen a levest ajánlja, amivel szintén érdemes próbát tennünk. És a végén ne felejtsünk el a füstölt halból haza is vinni, mert a kirándulás után biztos, hogy hiányozni fog a pisztráng.