Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Sokkal több egyelőre nincs, de abban a kevésben a Kővirág stabilan tartja magát. A balatoni megbízható vendáglátás nyomában jártunk.

Kővirág, Köveskál

Sokkal több egyelőre nincs, de abban a kevésben a Kővirág stabilan tartja magát. A balatoni megbízható vendáglátás nyomában jártunk.

Első alkalommal kipróbálók figyelmébe az elő- és utószezont ajánlanánk, amikor kicsit lazábban haladnak a dolgok, mert nyáron aztán van pezsgés és akár több napra előre foglalás. A Kővirág ugyanis pont annyira vonzó élőben, mint fényképeken, és azt is nyújtja, amit elvárhatunk. És ez nem kevés. Jól értelmezett házias konyhát kóstolhatunk itt, vadak és halak szinte mindig találhatók a kínálatban.

Jól múló idő

A dekoráció, a bútorok, az eszközök mind finom ízlésre és a falusi vendéglátás iránti nosztalgiára vallanak, könnyen belesimulunk. A táblára írt aznapi étlapról válogathatjuk ki fogásainkat, lecsótól dödölléig, sültektől halakig, szörpöktől édességekig. A levesek tartalmasak, a köretek impozánsak és az adagok mérete is harmonizal az egész nap kirándulók vagy csak a henyélésben elfáradt vendégek éhségérzetéhez. Közben a kertben elmúlik a idő, úgy, hogy nemhogy a városba, de még a Balaton partjára sem jut eszünkbe visszavágyódni.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Köveskál, Fő út 9/a
Telefon:
+36 30 568 4724
Weboldal:
Hétfő - Csütörtök:
17:00 - 22:00
Péntek:
12:00 - 22:00
Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 22:00

Egyéb információk

Ez a nyitva tartás június közepétől szeptember közepéig érvényes. Ettől eltérő időszakban érdemes a honlapon ellenőrizni.

Étterem a foursquare-en

2608
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!