Kővirág, Köveskál
Első alkalommal kipróbálók figyelmébe az elő- és utószezont ajánlanánk, amikor kicsit lazábban haladnak a dolgok, mert nyáron aztán van pezsgés és akár több napra előre foglalás. A Kővirág ugyanis pont annyira vonzó élőben, mint fényképeken, és azt is nyújtja, amit elvárhatunk. És ez nem kevés. Jól értelmezett házias konyhát kóstolhatunk itt, vadak és halak szinte mindig találhatók a kínálatban.
Jól múló idő
A dekoráció, a bútorok, az eszközök mind finom ízlésre és a falusi vendéglátás iránti nosztalgiára vallanak, könnyen belesimulunk. A táblára írt aznapi étlapról válogathatjuk ki fogásainkat, lecsótól dödölléig, sültektől halakig, szörpöktől édességekig. A levesek tartalmasak, a köretek impozánsak és az adagok mérete is harmonizal az egész nap kirándulók vagy csak a henyélésben elfáradt vendégek éhségérzetéhez. Közben a kertben elmúlik a idő, úgy, hogy nemhogy a városba, de még a Balaton partjára sem jut eszünkbe visszavágyódni.