Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: ©samaro/123RF.COM

Ez igen, az 52 éves Catherine Zeta-Jones bikinis szelfije nagyon menő!

Nem csak a dekoltázsát, de az étrendjét is megirigyelhetjük a színésznőnek.
2022. January 8.

Mintha szobrász dolgozott volna a walesi születésű színésznő idomain: Catherine Zeta-Jones Instagramon örvendeztette meg a követőit egy lélegzetelállító bikinis képpel. Az Oscar- és BAFTA-díjas színésznő már az 52-t tapossa, ám szerencsés genetikájának és nem utolsó sorban életmódjának köszönhetően nincs mit rejtegetnie. Erős karjait két gyermeke dédelgetése után is edzésben tartotta, ugyanis minden nap sportol valamit. „Kisütött a Nap” – írta az üdülős fénykép mellé, mely alá mostohafia, Cameron Douglas mindössze egy tüzes emojit kommentelt. Van, aki Michael Douglas 43 éves fiánál konkrétabban is fogalmazott, és simán szexbombának titulálta a sztárt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Zeta-Jones valóban minden nap mozog. Edzőtermében egy balett-korlát is található – úgy feltekeri a hangerőt, hogy a falak is beleremegnek a zenébe, majd legalább egy órán át dolgozik a testén. De ha arról van szó, a hullahopp karikát is megpörgeti, futópadot koptat vagy felpattan az elliptikus trénerre. A lényeg az, hogy a teljes teste mozgásba lendüljön. 77 éves, szintén Oscar-díjas amerikai férjével nagy síelők, de az úszás és a tenisz is napirenden van. A Chicago musical Velmája sztepptánccal szintén edz, és ennyi mozgástól nem csoda, ha mindig farkaséhes. Közben valamennyire az étrendjére is ügyel, ám az édesanyja rendszeresen hoz neki Angliából Cadbury’s csokit, aminek nem tud ellenállni. Arra viszont nagyon figyel, hogy semmilyen gyulladás se alakulhasson ki a szervezetében. 

Hasonló tartalom: Így lett remek alakja a gyönyörű színésznőnek

Kávé nélkül az élete elképzelhetetlen, ezzel indul minden napja: korán kel, és kiélvezi a reggeli csendes perceket. Nyolckor reggelizik: télen elsősorban zabkását fogyaszt, barnacukorral, banánnal vagy kék áfonyával. Tavasszal és nyáron inkább zsírmentes vaníliajoghurtot, müzlit málnát és áfonyát vállal be. A hétvége mindig a családé – egy kiadós angol reggelinek ülnek neki négyesben, amiben bacon, virsli, sült bab és tojásrántotta is szerepel. Plusz az amerikai hangulatot a bundás kenyér adja meg, méghozzá ami a Martha Stewart-féle recept alapján készül.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Ha nem épp a munka után futnak, akkor legalább a szülők megpróbálnak együtt ebédelni. Valamilyen saláta mindig van az asztalon: spenót, fenyőmag, paradicsom, kéksajt, aszalt áfonya, olívaolaj, balzsamecet és mustár ízekkel. Grillezett csirkemell vagy tőkehal, esetleg töltött padlizsán általában a feltét – olyasmi, ami nem üli meg a gyomrot. A délutáni teázáshoz ragaszkodik a brit színésznő: még szép, hogy házi édes pogácsával és alvadt tejszínnel.
Este nyolckor ülnek le vacsorázni férjével, és a saláta most is alapvető, ám ezúttal gyümölcsöket – narancs, alma vagy füge – is tartalmaz. Ehhez marha bélszín darabok társulnak, shitake gomba szósszal és hirtelensült zöldségekkel. A jellegzetes szigetországi ételek közül a karfiolsajtot is magával vitte az Államokba, melyet anyukája receptje szerint készít. Akárcsak az almáspitét, és időnként fagyival zárják az étkezést. Mikor várandós volt, akkor bolondult az indiai kajákért. Amit viszont képtelen legyűrni, azok a belsőségek: vese és máj, plusz a nátrium-glutamát, amitől észrevette, hogy feldagadnak az ajkai.

Talán ezt még nem olvastad:

A kortalan Michelle Pfeiffer pár szépségtippje jöhet?

Perzsa
Forrás: womenshealthmag.com/hellomagazine.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!