Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: ©buzzfuss/123RF.COM

A kortalan Michelle Pfeiffer pár szépségtippje jöhet?

A 63 éves színésznő igazi tisztaság-királynő!
2021. július 16.

Ha Michelle Pfeiffer megjelenik a mozivásznon vagy a tévé képernyőjén, akkor éteri lénye rabul ejt, legyen szó a lassan 40 éve forgott A sebhelyesarcú című klasszikus gengszterfilmről, vagy a Marvel-féle A Hangya-filmek bogaras tudósáról. Tűzpiros ajkú Catwomanként is emlékezeteset alakított, és a ragyogása a kora előrehaladtával csak még tisztábbá vált.

A 63(!) éves, három Oscar- jelöléssel büszkélkedő művésznő tisztában van azzal, hogy változik, ám amint elfogadta ezt a tényt, akkor nagy teher esett le a válláról. A tisztaság nagykövete lett, melyet saját parfümjével is képvisel: a Henry Rose nevű illatlánccal szállt be a szépségiparba. A teljes piac reformra szorul, a tiszta jövő biztosítása a gyermekek védelmét szolgálja. Édesapja és jóbarátja is rákban hunyt el, így a környezeti ártalmakat ahol tudja, kiiktatja. A sminkszékben csak organikus festékeket enged alkalmazni a bőrén, melyek sajnos még annyira nem hatékonyak, mint a hagyományosak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)

Természetes alapú kozmetikumokkal kényezteti érzékeny bőrét; a termékek összetevőit 27 éve – a gyerekei születése óta – figyeli. A titkos receptúrájú parfümökkel tíz éve állt le – feleslegesen nem kockáztat. Kellően tiszta illatszert nem talált, így megalkotta saját márkáját. A jó illat öltöztet – meghatározza a viselője napi hangulatát és a kisugárzását.

Az egészséges önbizalom Pfeiffer szerint a szépség kulcsa. A plasztikai műtét gondolatával már eljátszott, de egyelőre nem fekszik kés alá. A vegán étrend híve, így sok toxint kerül ki, melyek a bőrét és az egészségét roncsolnák. Mikor letette a húst, szembeöltő volt a változás a színésznő számára. A hajlékonyságot is a zöldség-gyümölcs fogyasztásának tudja be, és a saját hiúsága is motiválja abban, hogy makulátlanul, hosszan élhessen. A jó alvás és a rendszeres testmozgás nála is szerepet kap a clean eating mellett.

Perzsa

Forrás: womenshealthmag.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mit főznek Hollywood-ban? - Sztárok konyhája

Mit főznek Hollywood-ban? - Sztárok konyhája

Külföldi és magyar sztárok osztják meg velünk féltve őrzött, kedvenc receptjeiket. A hírességek elmesélik, milyen konyhát szeretnek, mit főznek otthon és milyen alapanyagot használnak szívesen. Mi pedig eláruljuk.
Minden az illaton múlik – állítja a tudomány

Minden az illaton múlik – állítja a tudomány

Most akkor befogott orral kell ennünk?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!