Tökéletesen puha és omlós hús felesleges plusz zsiradék nélkül is: Mustáros-joghurtos csirke
Hozzávalók
2 adaghoz- 30 dkg csirkemell
- 15 dkg brokkoli
- 5 dkg mustár
- 3 dkg dijoni mustár
- 15 dkg natúr joghurt
- himalája só
- bors
- fokhagyma por
- 1 evőkanál kókuszolaj
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 200°C-ra.
A csirkemelleket kifilézzük és bedörzsöljük sóval és borssal.
Serpenyőben kókuszolajt hevítünk, majd megpirítjuk rajta a csirkemell mindkét oldalát 3-3 perc alatt.
A joghurtot összekeverjük a kétfajta mustárral, kevés sóval, borssal és fokhagymaporral, majd egy sütőtálba kanalazzuk. Ebbe forgatjuk a megpirított csirkemelleket. A brokkolit rózsáira szedjük és a húsok közé helyezzük.
Az előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük az ételt.