Ricottás, kelkáposztás, gombás pirítós
Hozzávalók
- erdei gombák
- fokhagyma
- olívaolaj
- kelkáposzta
- chili
- fehérbor ecet
- só és bors
- ricotta
- kenyér
Elkészítés
1. Olívaolajon, néha megkeverve, pároljuk meg az erdei gombákat a szeletelt fokhagymával, amíg barna és ropogós nem lesz.
2. Adjuk hozzá a kelkáposzta leveleket és az apróra vágott chili paprikát (Ha nem szeretnénk túl erősre, magozzuk ki!), és forgatva főzzük, amíg a káposzta összeesik.
3. Sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá egy kis ecetet.
4. Sózzuk és borsozzuk a ricottát, és kenjük meg vele a pirítós kenyér szeleteket.
5. Kanalazzunk rá a gombás-káposztás keverékből.
Forrás:bonappetit.com
Megosztom barátaimmal