Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.

Tonhallal töltött paradicsom

Adásban volt: 2013. July 29.
A recepthez tartozó videó
A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.
2016. July 18.

Hozzávalók

6 darab
  • 6 szép, érett, közepes méretű paradicsom
  • 2 tonhalkonzerv
  • 1 csokor újhagyma
  • 1 lilahagyma
  • 2 citrom
  • 1 csokor kapor
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor snidling

  • bors
  • olívaolaj
  • Tálaláshoz: galambbegy vagy vegyes zöld saláta

Elkészítés

A tonhalat villával darabokra szedjük, és összekeverjük, először az apróra vágott újhagymával, egy kevés finomra aprított lila hagymával. Belereszeljük a citromok héjat és belecsavarjuk a levüket is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy kevés olívaolajat és hozzáadjuk a különböző apróra vágott zöld fűszereket. A paradicsomok kalapját levágjuk
és egy kiskanállal a belsejüket kivájjuk, és megtöltjük őket a tonhalsalátával. Tálaláskor saláta ágyra helyezzük őket.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Hideg, paradicsomos gazpacho

Hideg, paradicsomos gazpacho

Az egyik legjobb, ami paradicsommal nyáron történhet: a hideg gazpacho.

Sült oldalas kínai, pirított tojásos rizzsel

Az oldalasok közül az egyik legjobb.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!