Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Paleo pitetészta

2016. November 19.

Hozzávalók

  • ¼ teáskanál tengeri só
  • 2 evőkanál szobahőmérsékletű kókuszolaj
  • 1 nagy tojás
  • 2 csésze blansírozott mandulából készült mandulaliszt (nem darált mandula)

Elkészítés

1. Tegyük a lisztet és a sót a késes robotgépbe, és röviden dolgozzuk össze.

2. Adjuk hozzá a kókuszolajat és a tojást, és dolgozzuk össze egy golyóvá.

3. Nyomkodjuk bele a tésztát egy 22 centis piteformába.

4. 175 fokon süssük 8-12 percig.

  

Forrás: elanaspantry.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!