Gyors, hűsítő leves a forró nyári napokra.
Kefires céklakrémleves
Adásban volt: 2013. August 1.
A recepthez tartozó videó

Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
2016. February 27.
Hozzávalók
- 2 közepes méretű sült cékla
- 8-9 dl kaukázusi kefir
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 csokor újhagyma
- ½ citrom leve
- római kömény
- só
- bors
Elkészítés
A kefirt a turmixgépbe öntjük, a felaprított újhagymát és a felkockázott sült céklát, ésa néhány cseppolívaolajat hozzáadjuk, valamint belecsavarjuk egy fél citrom levét, sózzuk, borsozzuk, és egy csipet római köménnyel fűszerezzük. Pürésítjük, majd tálalásig a hűtőben pihentetjük.
Hidegen, a tetejére snidlinget és petrezselymet szórva tálaljuk.
Megosztom barátaimmal
