Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Hétfőtől újra képernyőn az Ízes élet!

Werkfotók a forgatásról
2017. March 4.

Egy álmom vált valóra, amikor tavaly szeptemberben az Ízes Élet háziasszonya lehettem. Éveken keresztül mindennap néztem az Ízes élet-et, és a szívem mélyén arra vágytam, hogy bárcsak egyszer élőben is láthatnám a konyhát, érezhessem az illatokat. Aztán amikor kiderült, hogy Pataky Péter séf mellett én is a részese lehetek az egésznek, akkor tényleg egy nagy vágyam teljesült. Azóta leforgattunk egy szezont és a januári pihenőm után most egy újabbra kerül sor.

Ízes élet (4)

Idén márciustól a stúdió és a konyha megújult, így egy kicsit másabb környezetben folytatjuk a munkát. Péterrel nagyon jóban vagyunk a műsoron kívül is, így a hosszabb szünet után ugyanott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nagyon jó érzés vele együtt dolgozni, sokat viccelődünk, nevetünk, hecceljük a másikat, így igazán élvezetes a munka. Persze azért a 12 órás forgatások végére jól kifáradok, de minden egyes pillanat megéri.

Ízes élet (3)

Az egészséges életmód elkötelezett híveként nagyon fontos számomra, hogy mindig minőségi és persze finom ételek kerüljenek a családi asztalra, így a jövőben is a tőlem megszokott egészséges fogásokat mutatom meg a nézőknek. Péter a hagyományos, magyar ételek nagy kedvelője, így a hazai konyha szerelmesei sem maradnak receptek nélkül.

Ízes élet (5)

Családanyaként és feleségként fontos számomra, hogy büszkék legyenek rám a fiúk, akik lelkes nézői az adásoknak. Az interneten mindig visszanézzük a részeket és igazi kritikusként mondják el a véleményüket az adásokról. Ők az én legnagyobb rajongóim.

Ízes élet (1)

 

 

FONTOS változás: az Ízes élet március 6-tól reggelente 7:30-tól a Super TV2-n, esténként 20:45-től pedig a Chili TV-n lesz látható. A TV2 csatornán szombat délelőttönként jelentkezik majd a népszerű főzőműsor.

Megosztom barátaimmal
Ízes élet

Ízes élet receptje

Marton Adrienn

Marton Adrienn receptje

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!