Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Nagyon durva, mivel kínálták a vendégeket Meghan Markle előző esküvőjén!

2022. December 1.

Különös fejezeten csámcsog a brit média Harry herceg elegáns és bájos nejének „előző életével” kapcsolatban. Meghan ugyanis első esküvőjén eléggé rá volt kattanva a fűre…

Meghan és első férje, egy hollywoodi filmproducer, Mr Engelson egy jamaikai strandon kötötték össze életüket 2011-ben, de két évvel később elváltak. A lagzi nem volt kispályás: Meghan tekintélyes mennyiségű marihuánát rendelt, dacára annak, hogy a fű abszolút illegális Jamaikában. A színésznőből lett hercegné örömmel fogyasztotta a vicces cigit, sőt: még vendégeinek is segített megsodorni a tökéletes jointot. Mindezt Meghan botrányos sztorikról híres faterja, Thomas Markle tárta a sajtó elé – nem titkolva azt sem, hogy Meghan a fű mellé piált is, és eléggé „bizarr módon” viselkedett.

Mindenki kapott egy kis welcome-ajándékot, bár a marihuána Jamaikában illegális. Igaz, senki nem csinál nagy ügyet belőle, és könnyű is hozzájutni.

– tette hozzá az apa, amilyet kevesen kívánnak maguknak. A brit bulvármédiában azóta több egykori meghívott is jelezte, hogy remek volt a „füves lagzi”, és Meghan igazi partyarc. Nyilván ezért találtak egymásra Harryvel is, aki szintén féktelen bulijai miatt került címlapra ifjúkorában párszor…

Meghan Markle az étkezésével is kilóg a királyi családból

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A marihuána kulináris forradalma

A marihuána kulináris forradalma

A kaliforniai séf, Christopher Sayegh egy meglehetősen szokatlan fűszernövényt használ ételei ízesítéséhez: a kannabiszt. A Guardian újságírója megkóstolta egyik fogását, mi pedig tolmácsoljuk a tapasztalatait.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!