Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Mindenki 6 kategóriába sorolható a cupcake evési stratégiáját illetően

Mutasd, hogy eszed a muffinod, megmondom, ki vagy!

Mindenki 6 kategóriába sorolható a cupcake evési stratégiáját illetően
2016. October 25.

Leveszed a papírt vagy nem? A toppingot eszed először, aztán a tésztát, vagy éppen fordítva? Egyben, vagy ketté szedve? Mindenki másképp eszi a muffinokat, íztől és állagtól függetlenül. Most megmondjuk neked, mi jellemező rád a muffin evési szokásaid alapján.

Mindenki 6 kategóriába sorolható a cupcake-evési stratégiáját illetően – állítja Juliet A. Boghossian, étkezésviselkedési szakértő. Miután számtalan embert tanulmányozott és interjúvolt meg, felfedezte, azok, akik egyforma módon eszik a muffint, bizonyos közös tulajdonságokkal bírnak. Íme az a 6 típus, amelyeket a szakértő megállapított.

1. Ha előbb eszed a mázat, aztán a tésztát:

Te vagy a „minden napodat úgy éld meg, mintha ez lenne az utolsó” mottójú ember. Nem tartogatsz semmit későbbre, ha azt most azonnal meg lehet csinálni. Az előbb a krém, aztán a tészta stratégiával dolgozó személyek impulzívak, nyitottak és keresik az izgalmakat. Biztosan te vagy az első gondolat, ha partyról van szó.

2. Ha cupcake-szendvicset készítesz:

Kreatív és találékony vagy, nem érdekel, mások mit gondolnak rólad, még akkor sem, ha egy muffinról leszeded a krémet, és egy másik muffin krémjére helyezed a megüresedett tésztát, és egy hatalmas szendvicsként fogyasztod a sütit. Annyira elfoglalt vagy a spéci desszerteddel, hogy nem zavarnak a furcsálló tekintetek sem.

3. Ha minden falatnál egyenlő mennyiségű topping és tészta kell, hogy legyen:

Nem csak szereted a változatosságot, egyenesen vágyakozol rá. Egyszerre több dolgot is képes vagy csinálni – és csinálsz is – így egyértelmű, hogy a krém vagy a tészta magában túl szimpla neked. A kapcsolataidban és a munkahelyeden is szereted, ha minden jól megy, emellett nagyon megbízható is vagy, téged bármilyen rizikós helyzetben fel lehet hívni, és könnyedén el is intézed ezeket a szitukat.

4. Ha lekaparod a cukormázat evés előtt:

Amíg korán reggel az emberek többsége félálomban mászik ki az ágyból, te már lefutottál 3 mérföldet és épp egy friss vega smoothiet készítesz. Sokan a mázat az egészséges étkezés miatt kaparják le, és az életük minden területén az egészség jegyében cselekszenek. Jellemző rájuk, hogy a lényegre koncentrálnak, kerülik az üres beszélgetéseket, a mellébeszélést.

5. Ha késsel-villával eszed:

Körülleng valami fejedelmi hangulat a speciális szokásaid miatt, nincs ez másképp étkezés terén sem. Késsel-villával enni egy muffint? Sokan csodálkoznak, viszont te kitartasz a stratégiád mellett. Gyakorlatias vagy, szervezett és magabiztos.

6. Ha előbb eszed a tésztát, aztán a toppingot:

Te a dolgozz keményen, élj keményen típusba tartozol. Elég fegyelmezett és türelmes vagy ahhoz, hogy kivárd a legjobb részt, amit a végére hagysz. Örömmel eszed a toppingot utoljára, kiélvezel minden falatot, nem törődve mások sietségével.

Te melyik típusba tartozol? Igazak rád a jellemzők?

forrás: www.delish.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!