Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: ©buzzfuss/123RF.COM

Miért selyemköntösben ünnepli Kim Kardashian és Pete Davidson a Valentin-napot?

14 celeb-pár kap duplán luxus vegán holmit, egy állatvédő kampány jóvoltából.
2022. February 5.

Egymáshoz passzoló vegán selyemköntössel „lepi meg” a Kim Kardashian-Pete Davidson szerelmespárt a PETA. A híres állatvédő szervezet Valentin-napra időzíti az akciót, melyben Kanye West válófélben lévő nejére is gondoltak, akinek a 28 éves humorista komolyan udvarol. A 41 éves, négy gyermekes asszony és a fiatal komikus nemsokára a niLuu nevű luxusmárkát viselheti – 13 másik híres párral együtt – mely gesztussal az állatvédelemre szeretnék felhívni a szervezők a figyelmet. Az összeillő köntösök felirata Lennon lesz, mely skótul Szeretőt jelent. Ezt a selymet pedig a gyapot melléktermékéből előállított, cellulóz-szerű rostos fonalból szőtték.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flavor Flav ⏰ (@flavorflavofficial) által megosztott bejegyzés

Kim és Pete viseltek már páros pizsamát a Flavor Flav nevű rapper zsúrján tavaly, így valószínűleg ezt a minőségi kollekciót is meg fogják mutatni a nagy nyilvánosságnak. Rajtuk kívül Megan Fox és Machine Gun Kelly, Hailey és Justin Bieber, Tom Brady és Gisele Bündchen, Harry Styles és Olivia Wilde, illetve Kristen Stewart és Dylan Meyer szintén részesül hasonló figyelmességben. A PETA alelnöke úgy látja, hogy az elköteleződésnél nincs is szexibb dolog. Lisa Lange szerint ezek az erőszakmentesen előállított köpenyek kedvességet fejeznek ki, ugyanis a pici és védtelen selyemhernyók iránti megbecsülésnek adnak hangot. Szuper lenne, ha Hollywood hírességei példát mutatnának, és a vegán luxusmárkákra irányítanák a fókuszt. A Lennon Kimono egyébként februártól a többi földi halandó számára is elérhető lesz, és aki a niLuu oldalán vásárol, az az állatvédő szervezet munkáját is támogatja.
A hagyományos hernyóselyem egyébként az állatkák elpusztítása árán készül: értékes gubóikból gázzal vagy főzéssel távolítják el a kis rovarokat. Fél kiló nyersanyagért közel 2500 hernyónak kell az életét adnia. Az állatok kizsákmányolásán túl gyermekmunka, vízpazarlás és környezeti szennyezés is szárad az ipar bizonyos szereplőinek lelkén. Ehhez képest a vegán változat csak növényi anyagokat használ fel, melyek a luxus minőségű szövési technológia jóvoltából a pamuthoz hasonlóan lélegeznek. A török származású Nilufer Bracco 2020-ban, Miamiban alapította meg a cégét, hogy megmutassa: a luxusgyártás nem jár kötelezően az állatok gyötrésével. A szerelmesek ünnepén az állatokat, a természetet és minden teremtményt is szeretettel köszönthetünk. A csomagban vegán selyem párnahuzat, alsónemű és és alváshoz való szem-maszk is lapul.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

niLuu (@niluusilksense) által megosztott bejegyzés

Kim Kardashian egyébként már egy ideje nem áll távol a vegán filozófiától: 2019 óta preferálja a konyhájában a növényi alapú étrendet. Ha mégis állati eredetű menüre vágyott, akkor elruccant étterembe, de otthon csakis vegán élelmiszereket tart. Egy éve szintet lépett: a híresség még szorosabban elkötelezte magát a tiszta életvitel mellett, és a Beyond Meat termékeivel látja el családját. Kourtney nevű nővérével – aki 95 százalékban vallja magát húsmentesnek – a kedvenc vegán taco-jukat is elkészítették már a Poosh Your Wellness Festivalon. Davidson még ennyire nem vállalta fel a vegán ügyet, de exei közt találunk igazi harcosokat; ex-menyasszonya, Ariana Grande például 2014 óta kerüli az állati eredetű termékeket. Az énekesnő azóta férjhez ment, így Dalton Gomezzel kap közös niLuu x PETA -köntöst ajándékba. Hogy a kört zárjuk, a legidősebb Kardashian-lány és zenész pasija, Travis Barker szintén kap ilyen páros kimonókat.

Erről se maradj le:

Kim Kardashian darázsderekának titka

Perzsa
Forrás: vegnews.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!