Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Mi a hátulütője annak, ha az ember híres séf?

Giada De Laurentiis elárulja.
2018. August 18.

Nemzetközi színtéren talán Giada az egyik legismertebb női sztárszakács. Ezért az emberek többsége úgy érzi, hogy már ismeri őt, így ha találkoznak, gyakran olyan határokat lépnek át, melyeket nem kéne.

„Biztos vagyok benne, hogy a rajongók közel akarnak kerülni” – mondja Giada a New York Dily News-nak egy interjú során. „Ilyenkor találkozhatnak velem, megérinthessenek. Szeretném mondani nekik, hogy ne taperoljanak, de ez nem így működik”.

A Food Network sztárja elárulta, tudja, miért érzik egyes rajongók, hogy átléphetik a határt: „Mivel női séf vagyok, kevésbé vannak megszeppenve a közelemben. Másrészről pedig csak szeretnék megköszönni a munkámat.”

Annak ellenére, hogy a rajongók élvezik, ha Giadaval találkoznak (és ez fordítva is igaz), a nem kívánt fizikai érintés sosem OK. Ez nem egy olyan dolog, amit el kéne tűrnie bárkinek is, csak azért, mert híres. Már önmagában kemény dolog nőként megállni a helyünket egy férfiak dominálta szakmában.

 

forrás: huffingtonpost.com

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mit tehetnek a jövőért a séfek?

Mit tehetnek a jövőért a séfek?

A világ vezető séfjei újragondolják a legmenőbb ételeket egy szebb jövőért: jól hangzik, de mi is az a fenntarthatóság, pláne a konyhában?

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!