Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

„Láss vendéglőt – Láss vendéget!” Eplényben

A Tereza, a Mazel Tov és a Mák is hütte-menüvel készül
2021. February 3.

Február elején Gastro43 elnevezésű kampányt indít az eplényi Síaréna. A vendéglátóhelyeket sújtó jelenlegi helyzetben konyhát, teret, de leginkább lehetőséget szeretnének biztosítani a piac azon szereplői számára, akik ellehetetlenültek az elmúlt időszakban. Az idei síszezon végéig olyan gasztroszereplőkkel találkozhatnak az Eplényben síelők, mint a Mák, a Mazel Tov és a Tereza.

Az eplényi Intersport Síaréna, mint az egyéni téli sportoknak helyet biztosító pálya, minden nap várja a téli sportok kedvelőit. A Síaréna területén 2 melegkonyha is üzemel, amit a tulajdonosok a gasztronómia azon szereplőivel osztanak meg az idei síszezon végéig, akik a korlátozások miatt vendégeikkel maximum a házhoz szállító kollégáik révén találkoztak. Egy-egy étterem, bistro csapata előre egyeztetett időszakban díjmentesen használhatja a tökéletesen felszerelt konyhákat. 

„Nagy öröm számunkra, hogy a balatoni nyári pop-up sikere után az eplényi Síarénában ismét személyes kapcsolatba kerülhetünk kedves vendégeinkkel. A vendéglátás jelen helyzetében ez a lehetőség segítség a gazdasági túlélésre, és segítség mentálisan is – mind nekünk, mind a vendégeinknek – a hosszú hónapok bezártságának elviselésében. Izgatottan készülünk a kitelepülésre, természetesen a járványügyi és egészségügyi előírások teljes körű betartásával. Ízletes finomságokkal, meglepetésekkel várjuk kedves vendégeinket, és nem utolsó sorban köszönjük a szervezőknek a részvételi lehetőséget!” – mondta Mizsei János, a MÁK séfje.

„Terveink szerint a felszerelést, az infrastruktúrát díjmentesen biztosítjuk, a profitot pedig a vendéglátósok teljes egészében megtarthatják egy elszámolás alapján” – nyilatkozta Soós Csaba, az Intersport Síaréna tulajdonosa. „A járványügyi szabályok tökéletes betartásával kívánunk teret adni ennek a programunknak. Az éttermek „kitelepülnek”, elkészítik és kínálják saját menüjüket, a síelők pedig az éttermektől távol, a Síaréna környékén tudják elfogyasztani a vendég-vendéglősök különleges finomságait” – tette hozzá az ügyvezető.

 

A kezdeményezéshez a Mazel Tov és a Tereza is csatlakozott.

„Mexikói éttermünk Az én házam a te házad jeligére 2018 tavaszán nyitott Budapest belvárosában. A koronavírus-járvány hatása az utóbbi időszakban különösen nehéz helyzetbe sodorta a vendéglátó szektor szereplőit, ugyanakkor örömmel tölt el bennünket, hogy az összefogás keretein belül, a jelenlegi járványügyi szabályok betartása mellett az Eplényi Síaréna lehetőséget biztosít arra, hogy újra találkozzunk vendégeinkkel és jóllakassuk őket. Az ő házuk most a mi házunk, a Mazel Tov és a Tereza executive séfjének vezényletével mi már alig várjuk, hogy találkozzunk a sípálya mellett” – mondta Manninger Máté, a Mazel Tov és a Tereza társtulajdonosa.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!