Gordon Ramsay elárulja, mely 3 kajatrendtől venne búcsút örökre
1.Habok: Nem a desszerteken levők, hanem az extrémebbek. Az egyik Pokol Konyhája éttermében is szolgál fel a desszerteken habot, viszont Ramsay a sós, savanyú ételekből készülteket utálja. Sokszor még a kinézetük is fura, nemhogy az ízük. Nem kell mindenből habot készíteni.
2.Wagyu: A japán szarvasmarha húsából készült magas minőségű, puha, és márványos szeletet egyre több étterem és steak house veszi fel kínálatába. Ramsay szerint, ha egyre több helyen megjelenik ez az étel, elveszti különlegességét.
3.Szarvasgombaolaj: A séf számára ez a legrosszabb alapanyag. Főleg akkor, ha az emberek a többi olajhoz hasonlóan használják. Ezt a különlegességet csak kis cseppekben ajánlatos ételekhez alkalmazni, különben elnyomja a többi ízt.
forrás: Popsugar