Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Ezzel a titkos hozzávalóval dobd fel a smoothied, azaz a turmixodat!

És az eredmény észbontó lesz!
2016. szeptember 21.

A turmixok alapvetően egészségesek, ezért is szeretjük őket. A jó turmix sima, krémes és könnyű.

De most eláruljuk a titkot, mivel teheted még finomabbá a következő csésze italodat.

A gyümölcsök és a zöldségek mellé ezentúl tégy fél csésze ricotta sajtot is a turmixba. 

Tehát: 

 Keverd össze az összes hozzávalót  a turmixgépben, de a tejet vagy a joghurtot cseréld le a ricottára.  

És hogy ez miért jó?  A ricotta extrán krémessé teszi az italod, ráadásul fehérjében gazdag. Ha ügyelsz a kalóriákra, használj zsírszegény ricottát. Attól sem kell tartanod, hogy érezni fogod a sajtos ízt, ugyanis a ricotta teljesen semlegessé válik a többi hozzávalóval elkeverve.  Az eredmény észbontó lesz. Próbáld ki!

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!