Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123RF

Egészség Kánaán Budapesten – hatalmas árukészlettel vár a Herbaház

2021. October 7.

Neked mit jelent az egészség? Te odafigyelsz arra, hogy mit eszel? Na és a környezetvédelem? Kerülöd a vegyszereket? Esetleg allergiás vagy? Ha valamelyik kérdésre IGEN volt a válasz, akkor olvass tovább! Ha nem, akkor is, hiszen remek lehetőségek várnak rád!

 

Az idén 30 éves Herbaház ismét megnyitotta felújítás után a kapuit a Százados úton. Természetesen a szakértelem még mindig elsődleges, amivel három évtized után is szeretettel várják a vásárlókat.

 

Miben változott?

Több mint 13 000 termék, ebből 600 újdonság várja a látogatókat. Hűtött és fagyasztott termékek, valamint paleo, vegán, gluténmentes, bio termékek tömege is fellelhető a polcokon. Mindemellett az Ízek utcája is megnyílt, ahol egzotikus gasztroutazás vár hazai és nemzetközi finomságokkal, alkalmanként remek kóstolókkal. Az egészség védelme érdekében minőségi vitaminok, egészségvédő készítmények, natúrkozmetikumok és gyógynövények is beszerezhetők az üzletben. 

A környezetvédelemről sem feledkeztek meg, hiszen az ökológiai lábnyom csökkentése napjainkban egyre fontosabb, ezért öko-mosószerekből is feltöltötték a készletet. 

Szóval ne habozz! Nézz be hozzájuk, és élj a lehetőségekkel! Váltsd ki Herbaház Klub kártyádat is, melynek használatával pontokat gyűjthetsz és válthatsz be, valamint jelentős kedvezményekben részesülhetsz! Szeretettel várják az érdeklődőket áruházaikban Budapesten, Vecsésen, Kecskeméten, Győrben, Pécsett és Szegeden.

Áruházak: https://www.herbahaz.hu/aruhazaink/

 

Kóstolj bele Te is az egészséges életmódba!

1087 Budapest, Százados út 18.

+36 1 323 3024

Herbaház csapata

 

Forrás: Csak a Nőknek Magazin

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!