Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A gerillák már a spájzban vannak

2013. szeptember 13.

6. Főzdefeszten bizonyossá vált, hogy a gerillasörfőzés már itthon sem elszigetelt jelenség. Egyre több házisörfőző veszi igénybe egy időre a nagyobb főzdék tankjait. Megfőzi saját sörét, amit aztán meg is oszt a hazai kézműves sörök rajongóival.  Az idei volt a második alkalom, amikor a Főzdefeszt szervezői díjat osztottak. Idén is a hazai kézműves sörfőzők részvételével tartották meg természetesen a díjkiosztót a háromnapos fesztivál végén.  A Magyarország kedvenc söre elnevezésű díjat a közönség szavazatai alapján lehet elnyerni, a szakmai zsűri meg azt dönti el, hogy melyik az Év sörfőzdéje.

A közönségszavazatok alapján 2013-ban Magyarország kedvenc söre:  Németh Antal, az egyik legsikeresebb
házisörfőző Napalm! nevű chilis vörös söre lett.
Az Év Sörfőzdéje 2013 címet  a Legenda Sörfőzde kapta, ahol kizárólag szűretlen felsőerjesztésű sörök készülnek. Söreik élő sörök, élő sörélesztő kultúrát tartalmaznak. Nem pasztörizáltak, és kizárólagminőségi német, belga és amerikai alapanyagokból készülnek.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Jólesne egy sör? Segítünk!

Jólesne egy sör? Segítünk!

Most már nem lehet megúszni egy könnyed társasági beszélgetést anélkül, hogy a kézműves sörök szóba ne kerüljenek. Hogy ne állj ott bénán, a legjobb helyen érdeklődtünk.
Főzdefeszt 6.

Főzdefeszt 6.

2013. szeptember 06 - 08.
"Összehozzuk a sörfőzőket, a vendéglátósokat és a sörivó népet egy hétvégére, hogy együtt rajzoljuk meg a magyar sörfőzés jövőjét!"

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.