Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Délkelet-Ázsia ízei könnyen megszerethetők, izgalmas fűszerezés, egzotikus, de mégis érthető ízek. A kiváló thai konyhánál is sokrétűbb, kifinomultabb a vietnami, nem véletlenül lesz egyre népszerűbb a vendéglátásban is.

Quan Hoa Sen, Budapest

A budapesti ázsiai gasztronómia egyik csillaga azt kínálja, amit sok nyugati társa sem tud: szerény és tiszta környezetet, tisztességesen vezetett konyhát, átlagon jócskán felüli gasztronómiai és vendéglátási kultúrát.

A jól előkészített fogások gyorsan és frissen érkeznek. Az étterem egyik fő attrakciója a délkelet-ázsiai specialitás, a marhahúsos leves (phở bò), minden összetevőjén látszik és érződik, hogy nem gépsorokon készültek.

Ugyanez elmondható mindkét tavaszi tekercsre, melynek friss változata ruganyos és omlós, és itt sem spóroltak az összetevőkön, igazi felüdülés a kínai egyenbüfékhez szokott vendégnek. Megkockáztatjuk, hogy a pirított rizs itt a legjobb Budapesten, a rizsben panírozott királyrák pedig olyan, amilyen még Ázsiában sem mindig sikerül: a rizsbunda ropog, a sütőolajnak nyomát sem látjuk rajta, a rákhús pedig átütő ízű.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Gyömrői út 79-82.
Telefon:
+36 30 515 6688
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
09:00 - 21:00
Szombat:
09:00 - 21:00
Vasárnap:
09:00 - 21:00

Étterem a foursquare-en

1962
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!