Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Az üzletközpont aljában tökéletes alapanyagokból, a mindig szigorú tekintetű Okuyama san készíti bemelegítésnek a párolt tengeri algát és a pikáns, ecetes heringet.

Okuyama-no-sushi, Budapest

Az üzletközpont aljában tökéletes alapanyagokból, a mindig szigorú tekintetű Okuyama san készíti bemelegítésnek a párolt tengeri algát és a pikáns, ecetes heringet.

Érdemes többen mennünk, hogy keresztbekóstolgatással kapjunk képet a komoly halevők körében is nagy tiszteletnek örvendő pince kínálatából.

Komoly duruzsolásokat bármikor elcsíphetünk a kultikus pincében, jellemzően mindig akad valaki, aki a kerti műanyag székeken épp azt ecseteli  ebéd- vagy vacsorapartnerének, hogy Közép-Európa legjobb japán éttermében vannak.

A kijelentés részben igaz lehet, viszont enteriőrben inkább büfére számítson a látogató, ne étteremre.

A sima udont (tésztaleves), feldobhatjuk nyers tojással is, a miso pedig nélkülözhetetlen eleme a látogatásnak. Szinte mámoros élményt nyújt a sózott hering grillen sütve.

A sashimik közül pedig kezdőként mondjuk lazacozzunk, később azért a tonhalasat is próbáljuk ki. Az Okuyamában bármikor is járunk, végtelenül kedves pincérnőket találunk, akik a hallgatag mester ellenpontjaként csiripeléssel töltik meg a teret.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Kolosy tér 5.
Telefon:
+36 1 250 8256
Weboldal:
Hétfő:
-
Kedd:
13:00 - 22:00
Szerda:
13:00 - 22:00
Csütörtök:
13:00 - 22:00
Péntek:
13:00 - 22:00
Szombat:
13:00 - 22:00
Vasárnap:
13:00 - 22:00

Galéria

Hiányzó mellékletHiányzó melléklet

Étterem a foursquare-en

826
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!