Macesz Huszár, Budapest
Régi nappalik, elnyúlós családi ebédek hangulata az első, ami feltűnik, meg persze az az éttermi zajszövet, ami az asztali beszélgetésekből, az evőeszközök koccanásából és a személyzet sürgéséből áll össze. A Macesz Huszár városi kuckó, ahol a klasszikusok mellett rendszerint nagy eséllyel találunk valami újat is az étlapon. Szezonok és ünnepek függvényében.
Libára flódni
Zúza, szív, máj, nyak – csakhogy néhány izgalmas alapanyagot említsünk, pirítva, sütve, főve, töltve. De a vegák is találnak hús nélküli shakshukát, tabulét, macanyát. Sólet és flódni ügyében pedig természetesen azonnal vitassuk meg az arányokat és a recepteket a pincérrel, hümmögjünk kíváncsian és egyes részeknél kapjuk föl a fejünket, nincs ebben semmi különös, hiszen e két fogásról mindenkinek megvan a maga véleménye.