Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Ezersárkány, Budapest

A gazdag kínaiak és a magas szintű delegációk felkapott és kifejezetten modern kínai stílusban berendezett étterme, hatalmas csarnokkal és gazdagon dekorált különtermekkel. A konyha precízen hozza a főbb kínai konyhák Európában kevéssé ismert klasszikusait, két különböző árfekvésű étlapról válogathatunk (a honlapjukon található étlap és árak elavultak).

Hideg előételként a kicsontozott csirkeláb nagy és csilipaprikával fűszerezett adag. A marhahús csilipaprikás olajban a vacsora fénypontja lehet, akárcsak a gyömbéres rákfark fokhagymás szószban, amelyet a kíniak egyszerűen kiszopogatnak a héjukból. A rendkívül szárazra sütött ötízű kacsát a hozzá kapott öntet átáztatja, így változtatva különleges csemegévé.

A tyúkhúsleves kínai gombával és a darált marhahúsleves kínai módra jellegzetesen alulfűszerezettek, az alapanyagok eredeti íze dominál, ezzel csillapítva a vacsora fűszerességét, ugyanez a szerep jut a pirított kínai zöldségeknek is. Profi kínaiért mindenképp érdemes fölvennünk a címlistánkba.

 

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Jászberényi út 29.
Telefon:
+36 1 433 2708
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
-
Szombat:
Zárva
Vasárnap:
Zárva

Étterem a foursquare-en

72
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!