Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Atakám, Budapest

A budai kisvendéglő nem csak egy szimpla elnevezés, hanem életérzés. Sokan próbálkoznak ilyesmivel, akad, aki az enteriőrben látja a megoldást, mások a kerthelyiségben vagy a házias konyhában.

Pedig komplexebb a dolog ennél, kell hozzá szív és lélek is. Az Atakám igyekszik mindezt egybegyúrni, de távolról sem csak házias konyhával (bár a szopós malac és a borjúláb mindenképp ajánlott).

Rusztikus belső, nagy szakértelemmel összeállított borlap, hazai és nemzetközi ízélmények teszik a vendéglátóhelyekben meglehetős bőséggel bíró környék egyedi helyévé az Atakámot.
Jó kisvendéglőhőz méltón már ebédkor is izgalmas fogásokból válogathatunk. Halas és zöldséges főfogást is találunk az étlapon a húsosok mellett. Kezdetben a Franciaországot is megjárt séf (Nánási Lajos) miatt még leginkább a franciás vonalon volt a hangsúly, de aztán szép lassan belakták a hazai ízeket is.

Elérhetőségek és nyitvatartás

Cím:
Iskola u. 29.
Telefon:
+36 1 781 4129
Weboldal:
Hétfő - Péntek:
10:00 - 23:00
Szombat:
10:00 - 23:00
Vasárnap:
10:00 - 23:00

Egyéb információk

Séf: Nánási Lajos

Galéria

Étterem a foursquare-en

333
Személy járt itt
Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!