Tonhallal töltött paradicsom
Adásban volt: 2013. July 29.
A recepthez tartozó videó
A tonhalsalátával töltött paradicsom tökéletes vendégváró, de könnyű vacsorának is remek, mellé egy pohár fehérbor és máris szuper lesz az este.
2016. July 18.
Hozzávalók
6 darab- 6 szép, érett, közepes méretű paradicsom
- 2 tonhalkonzerv
- 1 csokor újhagyma
- 1 lilahagyma
- 2 citrom
- 1 csokor kapor
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor snidling
- só
- bors
- olívaolaj
- Tálaláshoz: galambbegy vagy vegyes zöld saláta
Elkészítés
A tonhalat villával darabokra szedjük, és összekeverjük, először az apróra vágott újhagymával, egy kevés finomra aprított lila hagymával. Belereszeljük a citromok héjat és belecsavarjuk a levüket is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy kevés olívaolajat és hozzáadjuk a különböző apróra vágott zöld fűszereket. A paradicsomok kalapját levágjuk
és egy kiskanállal a belsejüket kivájjuk, és megtöltjük őket a tonhalsalátával. Tálaláskor saláta ágyra helyezzük őket.
Megosztom barátaimmal