Tavaszi spárgapakora
Adásban volt: 2013. June 3.
A recepthez tartozó videó
Főzelékek finom kiegészítője, leginkább a sárgarépáé, de érdemes magában is elkészíteni, nem fog megmaradni.
2016. April 13.
Hozzávalók
- 10 dkg liszt
- 1 tk sütőpor
- cayenne bors
- római kömény
- só
- őrölt bors
- 1 tojás
- 2 evőkanál víz
- 4 szál szép zöld spárga
- 4 újhagyma
- olaj a sütéshez
Elkészítés
A zöld spárgát és az újhagymát feldaraboljuk. A lisztet egy tojással, egy kiskanál sütőporral, és a fűszerekkel összekeverjük. Annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta lágy galuskatészta állagú legyen. A zöldségdarabokat belekeverjük. Végül egy kanálsegítségével a forró olajba szaggatjuk a spárgás, hagymás tésztafalatokat, és aranyszínűre sütjük őket.
Megosztom barátaimmal