Gyors és szuperkönnyű: Egyszerű fahéjas diók
4 hozzávaló és kezdő szintű konyhai tudás kell hozzá. Ez lesz a kedvenc toppingod tortákra, salátákra, snack mixekhez
2017. February 14.
Hozzávalók
- 2 ek. vaj
- 2 csésze dió
- ½ csésze barna cukor
- 2 tk. őrölt fahéj
Elkészítés
Egy nagy serpenyőben közepes láng felett olvasszuk meg a vajat. Adjuk hozzá a barna cukrot, fahéjat, diókat és keverjük folyamatosan, amíg a cukor feloldódik (3-4 perc). Egy spatula segítségével pakoljuk át a serpenyő tartalmát egy sütőpapírral bélelt tálcára, majd 1 órát hagyjuk állni.
Tárolás: Az elkészült finomságok légmentesen lezárható dobozban akár 2 hétig is elállnak.
Tipp: Ha nem vagy a fahéj szerelmese, nyugodtan kihagyhatod. Csak cukorral is finom a recept.
forrás: inkatrinaskitchen.com
Megosztom barátaimmal