Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Fördős Zé: „Léhűtőnek gondolhatnak, de párkapcsolat-centrikus, monogám fickó vagyok”

Nőkről, bukásról, újrakezdésről, későn jött sikerről és az őt ért kritikákról is mesélt Fördős Zé, miközben D.Tóth Kriszta a „Fördős-főhadiszállásra” vitte az egyik legnépszerűbb (és legsármosabb) hazai gasztrovlogger-műsorvezetőt, aki még a konyhájába is beengedte a stábot.
2018. March 1.

Siklóernyős körökben és a médiában Zé. Családi körben csak Zolika, aki kisgyerekként repülőgép-maketteket épített, játék földgömböt pörgetett maga előtt, és arra vágyott, hogy repülhessen, és eljusson Patagóniába, ahol egy térképpel „csak úgy megy előre”. Mára mindkét álmát megvalósította. De ő nem büszkeséget, hanem elégedettséget érez, és kalandvágyat, hogy merre tovább…

„Nem akarom, hogy az emberek csak azt lássák belőlem, ami most van, mert az egy nagyon torz kép lenne. Nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy micsoda mázlista seggfej, akinek összejött minden, könyve jelent meg, és bekerült a tévébe…” – vallja a népszerű gasztroműsorvezető.

Fördős Zé nyíltan beszél a néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásukról, szerinte jó, ha az emberek tisztában vannak ezzel a ténnyel is, és megtudják, honnan és hogyan mászott ki… esetében a Balatonból. Ugyanis a sekély vízben ücsörögve találták ki újra önmagukat az öccsével. Az általuk csak „balatonvilágosi egyezmény”-ként emlegetett, sorsfordító napot követően elindították saját vállalkozásukat, amely mára 12 alkalmazottat foglalkoztat. Noha Zoli a műsorvezetéshez, Péter pedig a műsorkészítéshez nem értett, az anyukájuk biztatására mégis belefogtak.

„Régen visszahúzódó fickó voltam. Bennem soha nem volt tudatos szándék arra, hogy bárkinek bármit mondjak. Az első főzős videók, amelyek kölcsön kamerával készültek, azért kellettek, hogy valamelyik tévé felfedezzen. Az index.hu a blogunkat azonnal címlapra tette.”

Zé úgy érzi, 40 évesen ez az egyetlen esélye, hogy műsorvezetőként befusson, de mivel nem készült tudatosan erre a szakmára, minden percét élvezi a lehetőségnek.

„Szerintem tévében lenni és műsort vezetni nagyon izgi dolog. Nem tartom magam igazi klasszikus műsorvezetői alkatnak, nem úgy, mint Balázst vagy Istenes Bencét. Ők született műsorvezetők. De szívesen vállalnék más, nem gasztrotémájú műsorvezetést is, ezt jeleztem már az RTL Klubnak” – mondta D. Tóth Krisztának.

A riporter azzal kapcsolatos kérdésére, hogy a kritikát hogyan viseli, Fördős Zé így fogalmaz: „Van bennem egészséges önkritika és cinizmus, egyáltalán nem szeretnék hibátlan lenni. Én teljesen őszintén csinálom, amit csinálok. Érdekel, hogy mit mondanak az emberek, elolvasom a kommenteket, kíváncsi vagyok, hogy fogalmazzák meg a kritikát, de nem üt meg.”

Az egyik legsármosabb konyhafőnök az interjúban azt is bevallotta, hogy őt népszerűsége előtt is bírták a csajok, de tény, hogy most még könnyebben ismerkedik, és nagyon sok a fiatal, helyes lány, ezt látja már az RTL Klub aulájába lépve is.

„Léhűtőnek is gondolhatnának, de én párkapcsolat-centrikus és monogám fickó vagyok. Ha egy nő szórakoztat, jól érzem magam vele, és feloldódom a társaságában, akkor nagyon hamar össze is költözöm vele” – tette hozzá.

A teljes beszélgetés az Elviszlek magammal legújabb epizódjában, a wmn.hu YouTube-csatornáján látható. https://www.youtube.com/watch?v=YPMYVRkUDz8&t=5s

Fotó: WMNmagazin/YouTube

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!