Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A kép illusztráció

Ez a legbizarrabb pizzafeltét!

Forrong miatta a világháló
2017. March 14.

Az interneten nemrég napvilágot látott és vihart kavart képen egy pizzaimádó úgy döntött, a legizgalmasabb pizza feltét mostantól a borsó és majonéz páros legyen. Tehát akkor még egyszer: borsó és majonéz. A pizzán.

El tudjuk képzelni, hogy a kedvenc pizzázónkban ilyen feltéttel kérjük a vacsorát? Hát nem. És az internet közönsége sem, akik irtóznak ettől az undorító feltéttől. Csak egyetlen kérdésünk van a feltalálójához: miért?

Persze, az élet néha egysíkú lehet, egészen annyira, hogy kénytelenek vagyunk a pizzafeltétekkel kísérletezve izgalmat csempészni bele. De 100 százalákos biztossággal állíthatjuk, hogy a borsó-majonéz kombó nem hoz izgalmat a mindennapokba. Kivéve, ha épp a trollkodás volt a cél.

A Twitteren többen reagáltak az újításra. „Az összes dolog közül, ami ma megtörte a lelkemet, ez volt a legrosszabb.” – írta egy felhasználó. „Az ananászos és nem-ananászos pizza képviselőinek msot össze kell fogniuk, hogy legyőzzék ezt a veszedelmet.” – kommentált egy másik. Sokan pedig gif-ekkel fejezték ki ámulatukat/undorukat/nemtetszésüket.

 

forrás: hellogiggles.com

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!