Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csokiimádók figyelem!

Most saját, táblás csokoládénk lehet!
2017. július 27.

Fehér, vagy tej, vagy ét? Legyen benne mogyoró? Inkább karamella? Mindkettő vagy egyik sem? És mégis mibe legyen csomagolva? Ezeket a kérdéseket minden csokoládéüzemben megvitatják, mielőtt az előállítás fázisába lépnének.

Egy Buzzfeed teszt (https://www.buzzfeed.com/cassiesmyth/build-a-chocolate-bar-and-well-reveal-how-mature-you-are?bffbfood&utm_term=.kpdmMW46e#.ndvk1lmAR ) segítségével pedig most mindannyiunkból Charlie (Charlie és a csokigyár)  válhat, hisz saját táblás csokinkat állíthatjuk össze.

És hogy mi a végeredmény? Sajnos a laptopunk nem adagolja ki az összeállított csokoládét, viszont megtudjuk, mennyire érettek vagyunk. Hogy mi alapján állapítják ezt meg, az rejtély – talán a válaszaink összevisszasága, vagy a túlzott színescukorka-használat alapján.

A lényeg, hogy csak pár perc és szuper jó móka!

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.