Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Csokiimádók figyelem!

Most saját, táblás csokoládénk lehet!
2017. July 27.

Fehér, vagy tej, vagy ét? Legyen benne mogyoró? Inkább karamella? Mindkettő vagy egyik sem? És mégis mibe legyen csomagolva? Ezeket a kérdéseket minden csokoládéüzemben megvitatják, mielőtt az előállítás fázisába lépnének.

Egy Buzzfeed teszt (https://www.buzzfeed.com/cassiesmyth/build-a-chocolate-bar-and-well-reveal-how-mature-you-are?bffbfood&utm_term=.kpdmMW46e#.ndvk1lmAR ) segítségével pedig most mindannyiunkból Charlie (Charlie és a csokigyár)  válhat, hisz saját táblás csokinkat állíthatjuk össze.

És hogy mi a végeredmény? Sajnos a laptopunk nem adagolja ki az összeállított csokoládét, viszont megtudjuk, mennyire érettek vagyunk. Hogy mi alapján állapítják ezt meg, az rejtély – talán a válaszaink összevisszasága, vagy a túlzott színescukorka-használat alapján.

A lényeg, hogy csak pár perc és szuper jó móka!

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!