Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Az egyik legismertebb hazai influenszer éttermét támadták meg durván

2022. December 13.

Osváth Zsolt teljes sokkban mesélte el, hogy nemzetközi franchise-ra készülő tematikus éttermük online felületét terheléses támadás érte, így aztán egy héten keresztül rendesen megcsappant a bevételük, ráadásul a helyreállítása költségek miatt is alaposan a zsebükbe kellett nyúlniuk. 

A negyedmilliós követőszámot magáénak tudható vlogger elmondta, hogy nem csak anyagilag, hanem mentálisan is nagyon megterhelő volt ez az időszak, ráadásul nem csak magukért aggódtak, hanem a 15 alkalmazott megélhetése is veszélybe került. 

„Valakinek nagyon a tyúkszemére léphettem” – fogalmazott Zsolt, azt azonban nem tudja, hogy politikai oka van-e a támadásnak, vagy a konkurencia akart neki ártani. Mindenesetre arra kéri a támadók, hogy legközelebb ne az éttermet bántsák, hanem inkább őt köpjék le az utcán, ha annyira nem szimpatikus. 

Az étterem számára azért volt nagy érvágás, hogy egy hétig nem volt elérhető a honlapjuk, illetve nem működött megfelelően a foglalás, mert az utóbbi időszakban csaknem 100 százalékban átálltak az online foglalásokra.  

Milyen ez az étterem? Séfek súgnak, hogy előre tudd, mit kapsz a pénzedért

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!