Tamp & Pull, Budapest
A kérdésre, hogy jártatok-e ott korábban, mondjátok, hogy igen, ha csak egy szimpla kávét szeretnétek szeminárium helyett. Ha épp a betevő presszóra hajtunk, akkor előfordulhat, hogy hosszú percekig meredünk a pultban álló, amúgy nagyon készséges baristára, amikor is ledarálja a legfontosabb infókat, majd még kérdéseket is feltesz. Hiába, itt megadják a módját a kávénak.
Underground szentély
A Tamp & Pull igazi műhely és szívügy, két alapítója, Molnár Attila és Török Ádám sokszoros bajnokok, képviselték a magyar színeket a legkülönbözőbb nemzetközi versenyeken, jegyzett, ismert szakemberek. A Czuczor utcai kis üzletet is maguk újították, építették. És aki hallotta már Molnár Attilát szívének kedves kávégépekről mesélni, az sejtheti, hogy akkor egy üzlet építésébe milyen elánnal vethette bele magát. Aki nem hallotta, annak csak annyit mondunk, átélésben és rajongásban nincs hiány. French press? Aeropress? Kalita? Chemex? HarioV60? Itt minden kérdésedre választ kapsz, majd pedig kávét is.