Parmezános karfiolfalatok - csak 4 hozzávalóból!
Roppanós és sajtos!
2017. January 7.
Hozzávalók
- ½ fej karfiol (harapásnyi falatokra bontva)
- 1,5 csésze zsemlemorzsa
- ¾ csésze reszelt parmezán
- 2 tojás
- marinara szósz mártásnak
- 1 ek. petrezselyem (apróra vágva)
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra, béleld ki a tepsit sütőpapírral. Szórd a zsemlemorzsát és a reszelt parmezánt egy nagy tálba és keverd őket egyneművé. Verd fel a két tojást, márts bele egy karfiolfalatot, majd azt forgasd át a sajtos-morzsás keverékben (lepje be teljesen). Ezt végezd el mindegyik falatkával. Majd tepsire helyezve told be őket a sütőbe és süsd 20-25 percig (legyenek aranybarnák és roppanósak). Ízlés szerint szórd meg petrezselyemmel, tálald marinara szósszal.
forrás: kirbiecravings.com
Megosztom barátaimmal