Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Ananászellenes elnök

Az izlandi miniszterelnök véleménye a Hawaii pizzáról
2017. February 26.

Gudni Thorlacius Jóhannesson, Izland miniszterelnöke egy középiskolában tartott előadás után válaszolt a tanulók kérdéseire. Amikor a pizza került szóba, Jóhannesson elmondta, ha rajta múlna, betiltaná az ananász pizzafeltétként való használatát. Ez a vélemény pedig beindította az internetezők véleményáradatát.

A #pineapplegate megkezdte terjedését. Egy hölgy a Twitteren így reagált: „Persze, persze, a NASA felfedezett egy új naprendszert… de arról hallottatok, hogy Izland be akarja tiltani az ananászos pizzát?” Egy másik twitterező ezt írta: „Én vagyok az egyetlen, aki szereti az ananászt a pizzán?”, és mellékelt egy pizzás gifet is.

A miniszterelnök azóta kiadott egy nyilatkozatot ez ügyről izlandi és angol nyelven is, melyben tisztázta, nem érez ellenszenvet a gyümölcs ellen: „Szeretem az ananászt, de nem a pizzán.” – írta a Twitteren, majd kiemelte, hogy semmi joga nincs betiltani az annak pizzafeltétként való használatát. Zárásképp pedig írt kedvenc pizza feltétjéről: „A tenger gyümölcseit javaslom.”

forrás: popsugar.com

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!