Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

A Nutella, mint hajfesték??

Nézd meg az Instagramos videót!
2017. január 5.

Egy fodrász a szépségipar egyik legfurcsább tettét vitte véghez, amikor a saját haját Nutellával festette be egy Instagram videón.

Sok konyhai alapanyagról bebizonyosodott már, hogy hajfestékként is kitűnően működik, de ez az első eset, amikor a mogyorókrémet bármi másra használják evésen kívül. És ha őszinték akarunk lenni, egyenesen pocsékolásnak számít a Nutella minden, nem étkezés célú felhasználása.

Egy másik videón egy fodrász Nutellával kente be a szőke hajú vendég haját, majd meglocsolta sűrített tejjel. Innen a videó rögtön a végére ugrik, ahol megcsodálhatjuk a vendég szép új, tejturmix színű haját. A videót nézve azon töprengünk, hogy vajon tényleg működik-e? Teljesen nyilvánvaló, hogy szkeptikusak vagyunk, így megkérdeztünk egy mesterfodrászt, hogy erősítse vagy cáfolja meg a videón látottakat. Ő úgy véli, hogy hasonlóan, ahogy a csokoládé foltot hagy a ruhán, megszínezheti a hajat is, bár soha nem találkozott még ezzel a technikával. A mogyoróban található olaj táplálja a hajat, de nehézkes lehet lemosni a hajról a kezelés után.

Nagyon úgy néz ki, hogy nem marad más hátra, csak úgy bizonyosodhatunk meg a módszer hatékonyságáról, minthogy mi is kipróbáljuk, de csak akkor, ha éppen van egy kis maradék Nutellánk. Az pedig soha nem marad meg. 🙂

 

 

Forrás: delish.com 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Nutellás bögrés süti csak 4 hozzávalóból

Nutellás bögrés süti csak 4 hozzávalóból

És csak 5 perc! Még a legédesszájúbbak is boldogok lesznek.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.