Édesburgonya falatok
Vajjal és juharsziruppal meglocsolva
2016. November 9.
Hozzávalók
- 3-4 közepes édesburgonya, megpucolva
- 2 evőkanál olvasztott vaj
- 1 teáskanál juharszirup
- só
- pillecukor a tetejére
- pekándió félbevágva a tetejére
Elkészítés
1. Melegítsük elő a sütőt 205 fokra.
2. Vágjuk fel az édesburgonyát fél centis karikákra. Öntsük rájuk a vajat és a juharszirupot, és egy rétegben oszlassuk el egy tepsiben. Szórjuk meg sóval. Süssük 20 percig, amíg a korongok megpuhulnak, félidőben fordítsuk meg őket. Vegyük ki a tepsit a sütőből, és kapcsoljuk be a grill funkciót.
3. Tegyünk minden korongra egy darab pillecukrot, és toljuk be a grill alá, amíg a pillecukor megnő és megbarnul. Azonnal vegyük ki a sütőből, és tegyünk a tetejére egy fél pekándiót.
Forrás: www.delish.com
Megosztom barátaimmal