Újra itt az újkrumpli! Fűszerezd, ízesítsd bátran, mutatunk 10 finom ízkombinációt
Bár esős napokat-heteket élünk, vitathatatlanul itt a nyár, és vele együtt megérkezett a várva várt újburgonya is. A zsenge, héjastól fogyasztható krumpli elkészíthető párolva, főzve, serpenyőben pirítva, és sütőben sütve egészben vagy hasselback burgonyaként, azaz sűrűn bevagdosva. Lehet belőle leves, főétel, köret és tepsis fogás, egyedül a krumplipürével és a krumplis tésztákkal (például gombóccal, nudlival, … Bővebben: Újra itt az újkrumpli! Fűszerezd, ízesítsd bátran, mutatunk 10 finom ízkombinációt
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba