Az áruházlánc elkötelezte magát az egészségtudatos életmód és az azt támogató táplálkozás népszerűsítése mellett. A „Kevesebb cukor – több vitalitás!” elnevezésű kezdeményezés 2019-ben, az indulás évében elért 50 tonnás cukormennyiség-csökkentést mostanra megduplázta. „Az egészségtudatos életmódot és táplálkozást támogató élelmiszerek egyre nagyobb szerepet kapnak a SPAR árukínálatában. Vásárlóink igényeinek megfelelően egyre több só- és cukor-csökkentett, tartósítószer- … Bővebben: Lehet kevesebb cukorral? Igen! Csaknem száz tonnával csökkentette a saját márkás termékei gyártásához felhasznált cukor mennyiségét a SPAR
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba