Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Zöldséges frittata 5 hozzávalóból

Na jó, a só a hatodik!
2016. november 14.

Hozzávalók

4 főre
  • 4 nagy tojás
  • ½ teáskanál só
  • 1 közepes paradicsom, összevágva
  • ½ zöld kaliforniai paprika, összevágva
  • 1 evőkanál friss snidling, összevágva
  • ½ csésze reszelt cheddar sajt

Elkészítés

1. Melegítsük elő a sütőt 205 fokra. Olajozzunk ki egy nagy serpenyőt, és tegyük félre.

2. Verjük fel a tojást a sóval. Adjuk hozzá a felvágott zöldségeket, a snidlinget, és ¼ csésze reszelt cheddart, és alaposan keverjük össze. Öntsük a keveréket a serpenyőbe, és a maradék sajtot szórjuk a tetejére.

3. Süssük 15 percig, majd vegyük ki, és hagyjuk állni még 5 percig. Szeleteljük és tálaljuk.

 

Forrás: www.sweetphi.com 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Steak brokkolisalátával

Steak brokkolisalátával

Egyszerű, egészséges, ugyanakkor extravagáns: sült brokkoli közepesen átsütött steakkel.
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Egyszerű, meleg előétel egyenesen Olaszországból. Tonhallal és sült karaj vagy borjúszeletekkel.
Csülök pékné módra

Csülök pékné módra

Trendi csülök pékné módra, friss zsályával. Igazi pasis egytálétel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.